Waarom kiezen voor Office Professional Plus boven Office 365 Licentie

Waarom kiezen voor Office Professional Plus boven Office 365 Licentie

Voordelen van Office Professional Plus ten opzichte van Office 365 licentie

Als het gaat om productiviteit op kantoor, is Microsoft Office één van de meest populaire softwarepakketten. Maar niet alle versies van Microsoft Office zijn hetzelfde en sommige zijn beter geschikt voor specifieke behoeften dan andere. Als u op zoek bent naar een krachtigere set aan productiviteitshulpmiddelen, is Office Professional Plus een betere keuze dan een Office 365 licentie.

Uitgebreidere set aan tools met Office Professional Plus

Met Office Professional Plus krijgt u toegang tot een uitgebreidere set aan productiviteitstools, waaronder Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access en Skype voor Bedrijven. Dit betekent dat u alles wat u nodig heeft om efficiënter te werken op één centrale locatie heeft, in plaats van verschillende programma’s te moeten openen. Bovendien bevat Office Professional Plus meer functies en opties dan de standaard versie van Office 365.

Ondersteuning voor meerdere gebruikers op één licentie

Met Office Professional Plus kunt u meerdere gebruikers op één licentie ondersteunen, wat betekent dat u niet meerdere abonnementen hoeft aan te schaffen voor elke gebruiker op uw kantoor. Dit maakt het beheer van licenties en abonnementen veel eenvoudiger en kosteneffectiever.

Altijd de laatste versie van de software met Office Professional Plus

Met Office Professional Plus ontvangt u altijd de laatste versie van de software, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste functies en verbeteringen. Dit betekent ook dat u geen extra kosten hoeft te maken voor upgrades, aangezien deze automatisch beschikbaar zijn binnen uw licentie.

Betere beveiliging en privacy met Office Professional Plus

Met Office Professional Plus kunt u rekenen op betere beveiliging en privacy dan bij een Office 365 licentie. Dit is vooral belangrijk als u vertrouwelijke of gevoelige informatie verwerkt op kantoor. U kunt er zeker van zijn dat uw gegevens beveiligd zijn en dat uw privacy gewaarborgd blijft met Office Professional Plus.

Conclusie: Waarom kiezen voor Office Professional Plus

  • Betere beveiliging en privacy van uw gegevens
  • Toegang tot geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties
  • Meer controle over uw gegevens en hoe ze worden gebruikt
  • Voldoen aan de privacywetgeving
  • Verhoogde productiviteit en efficiëntie

Kies daarom voor Office Professional Plus en bescherm uw gegevens en bedrijf op de meest optimale manier.

VoordeligeLicenties.nl biedt u de beste deals op Office Professional Plus-licenties, zodat u uw investering op de meest voordelige manier kunt doen.

Bron

Dit bericht is gepost in Office. Bookmark de link.